Головна >>  Вакансії

Вакансії

Кухар з приготування гарячих страв

Вік: 20-35 років

Вимоги:

Кухар повинен знати:

     — технологію   приготування   усіх видів   страв;

     — правила  оформлення  та  подачі порційних страв та страв на замовлення;

     — умови, строки зберігання та реалізації   сирої   та   готової   продукції, напівфабрикатів;

     — вихід готових виробів;

     — санітарно-гігієнічні правила утримання продуктів,  кухні, та службових приміщень;

     — правила використання та призначення обладнання, виробничого інвентаря, інструментів вимірювальних приладів, посуду, тари;

     — дотримуватись правил охорони праці, внутрішнього розпорядку і вимог пожежної безпеки.

 


 

Деталі за тел. (098) 820 11 59, або (0352) 25 07 14

X




X


X


На яку дату забронювати стіл